avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 965 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Suspendare abuziva permis conducere
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Suspendare abuziva permis conducere

Eram in fata unui chiosc sa-mi cumpar tigari.Masina era oprita si parcata in fata magazinului.A aparut un echipaj de politie rutiera au venit langa mine la chiosc,mi-au cerut actele masinii,m-au pus sa suflu in alcooltest lucru pe care l-am refuzat.M-au invitat la spital pt probe biologice unde am acceptat sa merg cunoscand legea.Dupa aceasta au intocmit un proces verbal de constatare in care m-a incadrat la art.336/alin 1 neluandu-mi permisul de conducere.Peste o saptamana am fost chemat de agentul respectiv la politie care mi-a spus ca trebuie sa-mi retina permisul de conducere si imi da dovada valabila 15 zile.Va rog sa-mi spuneti ce sanse am sa contest procesul-verbal si sa scap nepedepsit.Mentionez ca nu am primit acel pv.Agentul rutier a procedat abuziv?.Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Leonardo74 , utilizator 11:16, 27 Februarie 2017
Nu m-au reperat deloc in trafic.Masina era parcata pe contra-sens in fata magazinului,iar ei au venit sa vada care e treaba.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua!zilele trecute am fost oprit de politie.tin sa mentionez ... Alkalin12 Alkalin12 Buna ziua!Zilele trecuta am fost oprit de politie.Tin sa mentionez ca am trecut pe langa masina de politie circuland regulamentar.Agentii rutieri oprisera o ... (vezi toată discuția)
Contraventie pentru consum de alcool primex primex Fiind aflat parcat noaptea (masina scoasa de pe carosabil, motorul oprit si cheia scoasa din contact) am fost interpelat de un agent de politie rutiera care ... (vezi toată discuția)
Politisti rutieri prostulsatului prostulsatului In luna decembrie 2010,in timp ce ma aflam in autoturismul meu dispus in parcarea de pe una dintre strazile localitatii in care domiciliez, un barbat a venit ... (vezi toată discuția)