avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 505 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Neplata salariului de catre angajator
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Neplata salariului de catre angajator

Buna ziua! As avea nevoie de ceva sfaturi pentru a sti ce sa fac in cazul in care sunt gravida in 32 de saptamani am avut medical si angajatorul ma tot amana cu bani. Unde ar trebui sa merg si ce as putea sa fac ca sa nu mai fiu nevoita sa ma cert cu angajatorul ca nu imi plateste salariul. Mentionez ca de cate ori am fost mi-a spus ca inca nu a calculat contabila cat ar trebui sa imi dea si deasta nu imi plateste.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:58, 9 Februarie 2017
Vorbiti despre neplata concediului medical sau despre neplata salariului ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Angajatorul are vreun avantaj/beneficiu ca scoate in concediu medical o angajata gravida? hopeless1 hopeless1 buna ziua! dupa ce ca m-a amana mereu cu somajul acum angajatorul imi spune ca mai bine ma baga in concediu medical ca are si el avantaje decat sa ma dea in ... (vezi toată discuția)
Graviduta mireav mireav buna seara,sunt o graviduta care urmeaza sa intre in prenatal.ultima zi de munca a fost pe 9 martie,anuntand cu minim 2 sapt sa nu mai vin.mi-am luat 11 zile ... (vezi toată discuția)
Sunt insarcinata si vor sa ma dea afara, va rog sa ma ajutati oananicoleta07 oananicoleta07 buna ziua , sunt angajata de 1 an de zile la o firma cu mai multe magazine de 5 luni am ramas gravida eu am anuntat la firma dar nu si in scris avand incredere ... (vezi toată discuția)