avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 583 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... daca ai trecut prin asa ceva spune cum ai rezolvat
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

daca ai trecut prin asa ceva spune cum ai rezolvat

Buna ziua.As dori sa-mi spuneti,daca pot sa racordez la gaze un imobil situat in mediul rural,acesta fiind proprietatea bunicilor (decedati) iar unicul fiu care este tatal a 4 copii si el este decedat.Deci noi ca nepoti locuim si avem domiciliul la acest imobil,dar nu avem dezbatuta mostenirea si nici nu avem cum sa facem contract de inchiriere asa cum cere compania de distributie Distrigaz.Exista oare vreo posibilitate de racordare nefiind proprietari si imposibilitatea de a face contract de inchiriere.Va multumesc...
Cel mai recent răspuns: CatalinAdrian , utilizator 14:38, 9 Februarie 2017
Nu. Trebuie dezbatuta succesiunea.
Deschideti procedura de succesiune la un notariat unde a avut ultimul domiciliu tata dvs. in vederea obtinerii certificatului de mostenitor. Mama mai traieste sau este decedata, anterior sau ulterior tatalui?
Este decedata si mama inaintea tatalui dar tin sa mentionez ca doar bunici erau proprietari in acte.
Ultima modificare: Joi, 9 Februarie 2017
CatalinAdrian, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Speta succesiune nmbcatega2 nmbcatega2 Va adresez o intrebare in legatura cu o succesiune: - este legal sa se dezbata o succesiune dupa bunic in cazul in care nu mai exista copii bunicului in ... (vezi toată discuția)
Bunica a murit acum 24 de ani.a avut 3 baieti. unul a decedat ... AnaMiki AnaMiki Bunica a murit acum 24 de ani.A avut 3 baieti.Unul a decedat inaintea ei.El a avut 1 baiat care a d3cdat acum 5 ani si nu a fost casatorit si nu are ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. ma numesc gheorghe cristian si as vrea sa va adresez ... Gheorghecristian663 Gheorghecristian663 Buna ziua. Ma numesc Gheorghe Cristian si as vrea sa va adresez urmatoarea problema: Tatal meu a primit un apartament de la mama lui, printr-un contract de ... (vezi toată discuția)