avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1233 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... Finantare pentru cercetare
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

Finantare pentru cercetare

Buna,
Lucrez la o societate care acorda consultanta in tehnologia informatiei. Aceasta colaboreaza cu Universitatile de profil informatic in vederea dezvoltarii si perfectionarii in domeniul IT (programe diverse). Poate fi accesat vreun fond pentru cercetare ?
Cel mai recent răspuns: julex , utilizator 14:14, 10 Septembrie 2009
daca pe linga obiectul de activitate "consultanta" este si "cercetare" de ce nu. succes!
Ma puteti indruma catre un priect anume?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acte studii pentru infiintare pfa cmf139 cmf139 Buna seara, Va rog daca aveti amabilitatea si timpul disponibil sa ma indrumati si pe mine, pentru ca nu am reusit sa gasesc detaliile necesare pe ... (vezi toată discuția)
Pfa- orice alte dovezi care sã ateste experienþa profesionalã acoral acoral Buna ziua, Doresc sa infintez un PFA si sa trec ca si activitate secundara cod caen 5590- Alte servicii de cazare, in conditiile in care activitatea ... (vezi toată discuția)
Pfa cod caen 6202 fara finalizarea ciclului de licenta la o facultate cu specializare in it ilumar58 ilumar58 Dupa cum este mentionat si in titlu as dori sa stiu daca imi pot face PFA in activitati de consultanta in tehnologia informatiei fara sa am licenta luata. ... (vezi toată discuția)