avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 919 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Prostitutia legala din Germania,este ilegala in ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Prostitutia legala din Germania,este ilegala in Romania?

Am si eu o intrebare si va rog daca ma puteti ajuta cu un raspuns..Ma prostituez LEGAL in Germania si sunt casatorita in Romania.Banii pe care-i castig i trimit sotului meu care locuieste in Romania.Acum intreabarea mea este....poate sa fie acuzat sotul meu de PROXENETISM in situatia in care el primeste bani de la mine??
Cel mai recent răspuns: cyan , moderator 17:04, 9 Februarie 2017
Buna ziua,
NU, nu este cazul sa va faceti griji!
Atata timp cat practicati o activitate legala nu exista motive pentru care banii primiti sa fie considerati ilegali in alta tara.
In Olanda este legala vanzarea si consumul unor anumite droguri. Daca o vanzatoare este romanca care trimite din salariu bani familiei asta inseamna ca cei care ii primesc fac trafic de droguri? Nu.
Asa ca stati linistita si continuati-va activitatea legal

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

O fată care practica prostituția mi-a trimis benevol, în timpul relației, bani prin western union. pot fi acuzat de proxenetism? Ionut Bocu Ionut Bocu Buna ziua, am fost intr.o relatie timp de aproape 2 ani cu o fata care practica prostitutia cu 3 ani inainte sa ne cunoastem, si in timpul relatiei. Relatia a ... (vezi toată discuția)
Legalizarea consumului de droguri si a prostitutiei - argumente pro si contra ContSters98240 ContSters98240 Citesc, astazi, in Libertatea \"Comisia prezidenţială propune legalizarea consumului de droguri şi a prostituţiei\" ... ... (vezi toată discuția)
O problema legata de interpretarea prostitutiei ContSters297987 ContSters297987 Buna ziua, Am si eu o problema la care as dorii un raspuns concret. Am 26 ani,casatorita,copii,eu si sotul avem o mica afacere de familie,legala,loc unde ... (vezi toată discuția)