avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 720 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Prescriptia executarii silite
Discuție deschisă în Executare silită

Prescriptia executarii silite

In anul 2003 am cumparat niste bunuri in rate, iar urmatorul an nu am mai putut plati. Acum, in 2017, mi s-a pus proprire pe salariu in baza unui dosar de executare silita, deschis in anul 2015. Intrebarea este daca exista un termen de prescriptie de la data deschiderii dosarului de executare silita.
Cel mai recent răspuns: Stireanu Octavian , utilizator 11:55, 1 Februarie 2018
~ Conținut șters la cerere ~
Bună ziua!
Un executor judecătoresc a emis o somatie de plată către un debitor in luna decembrie 2009. Somatia sa fost inscrisă în CF a unui imobil al debitorului, dar suma trecută în somație n-a fost plătită până în prezent.
Datoria respectivă s-a prescris?Executarea silită mai este posibilă?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Titlu executoriu ramosim ramosim Sunt creditoare intr-un dosar executional, in care sentinta a fost data in 08.2007 si comunicata in 11.2008. Dosarul executional a fost deschis in 2009, iar ... (vezi toată discuția)
Termen si conditii prescriptie datorie Gabriela83 Gabriela83 Buna ziua, in ce conditii si in ce perioada de timp se prescrie o datorie? In anul 2006 am luat un credit de nevoi personale de la......., am platit ratele la ... (vezi toată discuția)
Intrerupere prescriere lucinda2010 lucinda2010 buna ziua. am o prietena care, in 2004 a facut un credit pe firma ultima rata urmand sa fie platita in 11.2006. pana acum o luna nu a primit nimic de la banca, ... (vezi toată discuția)