avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 722 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Culpa comuna
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Culpa comuna

Buna seara.
Am avut parte sa-mi fie busita masina. Cum s-a petrecut: am parcat masina cat mai in exterior si am plecat. Cand am revenit, masina busita...mentionez ca masina era parcata intr-un loc nepermis (trafic redus cu o singura banda de mers). Soferul autoturismului si-a recunoscut greseala, am mers la centrul de daune unde avea asigurarea si de acolo ne-a scos culpa comuna.
Cum sa fie posibil sa recunoasca ca este vinovat si sa ne scoata cu culpa comuna?
Intrebarea mea e cum procedez sa dau in judecata firma de asigurare?

Alte discuții în legătură

Accident usor drum privat dan_pal dan_pal Buna ziua Am o intrebare legata de un accident facut pe un drum privat. Am iesit din parcare si din cauza unei masini parcate aveam vizibilitate redusa, asa ... (vezi toată discuția)
Schimbarea vinovatiei in accident rutier de catre politist marius_brn marius_brn Va rog sa ma ajutati sa incerc si eu sa stopez acesti politisti corupti. Ma aflam pe o sosea in localitate cu 2 benzi separate de dubla linie continua si ma ... (vezi toată discuția)
Accident circulatie, o speta interesanta, amenda administrativa sau penala ? utilizator1111 utilizator1111 Va supun atentiei un accident destul de ciudat cel putin pentru mine ca si sofer, la care in masura posibilitatilor si a cunostintelor celor de pe acest forum ... (vezi toată discuția)