avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 568 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Solutii- prescriptie
Discuție deschisă în Executare silită

Solutii- prescriptie

Care este termenut de prescriptie pentru un dosar de executare daca creditul a fost facut in 2004 firma de recuperare a preluat creanta in 2012 si a ajuns la executor dosarul abia in 2016 la sfarsitul anului exista vreo sansa in instanta pentru prescriptue datorita timpului indelungat de la luarea creditului cedarea lui catre o firma de recuperare si implicit executarea
Cel mai recent răspuns: sorindan24 , utilizator 20:28, 9 Februarie 2017
Ați formulat contestație la executare?
Abia astazi am intrat in posesia documentelor saptamana urmatoare voi depune contestatie

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestatia la executarea silita kitikiti kitikiti se poate contesta o executare silita inceputa de o firma de recuperare creante , mandatara a unei banci comerciale, in conditiile in care notificarea de ... (vezi toată discuția)
Legea prescriptiei Mihai0809 Mihai0809 Buna ziua!in anul 2008 am achizitionat un credit de la Pirreaus Bank iar incepand cu anul 2010 nu am mai reusit sa mai platesc,in 2012 mama mea a facut o ... (vezi toată discuția)
Prescriptie sau perimare ? Mitu_Constantin Mitu_Constantin Va supun atentia asupra unui caz destul de interesant , parerea mea, cerandu-va sfatul In anul 2011 (eu ca nume S.C.) am fost executat silit de catre o ... (vezi toată discuția)