avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 795 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Am suspendare
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Am suspendare

Buna seara
Imi cer scuze ca va deranjez, am si eu o intrebare.
In data de 28.12.2012 am avut o fapta , definitiva a fost pe 12.03.2013 cu sentinta de 2 ani de suspendare si 4 ani de incercare. In octombrie 2015 ma oprit politia pe un drum de tara, in camp cum am mers un metru bineinteles nu aveam permis de romania ci aceel (larning drive din uk) nu am stiut ca nu am voie cu el in romania. Ca in septembrie 2016 am fost chemat la politie sa semnez o declatie pentru cum sa petrecut incidentul iar acuma anul acest am fost informat ca imi trimite dosarul la tribunal. Care sentinta, ce se poate intampla.
Multumesc frumos
O seara minunata.
Trimis de pe iPhone-ul meu

Alte discuții în legătură

Cum pot lua permisul inapoi? Mihai47 Mihai47 Buna ziua,am un caz nefericit de permis suspendat de 8 luni si nu mai stiu absolut nimic de permis. Incidentul a avut loc in luna iulie 2016, mergeam ... (vezi toată discuția)
Ai permis.....n-ai permis.....ai permis... gaspari gaspari Stimate Avocatnet. Voi incerca sa fac un rezumat al problemei aparute. Pe 13 februarie 2007am fost nefericitul conducator auto, cine a fost partas la un ... (vezi toată discuția)
Rapire internationala minor,interpol,victorie,fericire Mary355 Mary355 Am fost asigurata de Interpol si procuratura germana,ca mandatul meu de arestare a fost anulat si urmarirea penala oprita,ca urmare a cistigarii procesului de ... (vezi toată discuția)