avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1942 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... documente necesare eliberarii cert de urbanism pt ...
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

documente necesare eliberarii cert de urbanism pt extravilan

Buna ziua.
De cateva zile ma confrunt cu o intrebare/nelamurire. Ma ocup cu agricultura, avand terenuri si in proprietate. As vrea, ca pe unul din terenurile in proprietate sa construiesc 1 depozit de cereale, 1 depozit pt utilaje si un vestiar (terenul se afla in extravilanul localitatii) Cei de la primarie mi-au spus ca as avea nevoie de PUZ, fara de care nu pot depune cert de urbanism, iar eu, am citit ca pentru anexele gospodaresti agricole nu este necesar PUZ-ul. Ma puteti lamurii va rog frumos.. Mentionez ca, constructiile sunt din fonduri proprii(pers fizica)
Cel mai recent răspuns: s.c. MIRA ECO GROUP s.r.l. , Consultant protectia mediului 02:12, 13 Februarie 2017
Buna ziua!
Stiam ca pt anexe agricole nu este necesar sa modificati reglementarile zonei (PUZ). Drept este ca multi au abuzat de aceasta portita pt a construi adevarate vile in extravilan si poate cei de la Primarie sufla acum si in iaurt...?
Cert este ca aceste anexe agricole au niste restrictii legate de suprafata (undeva la 100 mp parca) si materialele de constructie, astfel incat sa poata fi desfiintata relativ repede la o eventuala cerinta a autoritatilor..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Teren extravilan monalisaalina monalisaalina Buna ziua, Exista vreo modalitate pt a fi in legalitate in urmatoare situatie?detin un teren extravilan si as dori sa construiesc o pensiune...cum as putea sa ... (vezi toată discuția)
probleme cu scoaterea din circuitul agricol al unui teren extravilan clau1858 clau1858 Buna seara As dori sa va intreb ce pot face daca am scos din circuitul agricol un teren situat in extravilan si in certificatul de urbanism este mentionat ... (vezi toată discuția)
Acordul vecinilor pentru puz Floricaion Floricaion Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu o situatie problematica. Detin un teren intravilan de 13500 mp, pe care doreste sa-l cumpere cineva pentru a face o sala ... (vezi toată discuția)