Buna ziua.
De cateva zile ma confrunt cu o intrebare/nelamurire. Ma ocup cu agricultura, avand terenuri si in proprietate. As vrea, ca pe unul din terenurile in proprietate sa construiesc 1 depozit de cereale, 1 depozit pt utilaje si un vestiar (terenul se afla in extravilanul localitatii) Cei de la primarie mi-au spus ca as avea nevoie de PUZ, fara de care nu pot depune cert de urbanism, iar eu, am citit ca pentru anexele gospodaresti agricole nu este necesar PUZ-ul. Ma puteti lamurii va rog frumos.. Mentionez ca, constructiile sunt din fonduri proprii(pers fizica)
Buna ziua!
Stiam ca pt anexe agricole nu este necesar sa modificati reglementarile zonei (PUZ). Drept este ca multi au abuzat de aceasta portita pt a construi adevarate vile in extravilan si poate cei de la Primarie sufla acum si in iaurt...?
Cert este ca aceste anexe agricole au niste restrictii legate de suprafata (undeva la 100 mp parca) si materialele de constructie, astfel incat sa poata fi desfiintata relativ repede la o eventuala cerinta a autoritatilor..