avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 512 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Apel sentinta- retinere permis de conducere
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Apel sentinta- retinere permis de conducere

Buna ziua,
Am facut apel impotriva sentintei de retinere a permisului de conducere, printre motive este si acela ca proba depusa la dosar de politie referitoare la valabilitatea metologica a aparatului radar era expirata.
In intampinarea primita de la politie se specifica ca "dintr-o simpla eroare la dosar a fost depus un buletin de verificare metrologica cu durata expirata" si au atasat in intampinare un buletin de verificare metrologica valabil !
Se mai pot aduce alte acte la apel?
Decizia a fost contestata pentru valabilitate metrologica expirata ceea ce asa si era la dosar la data pronuntarii sentintei.
Ce pot face?

Multumesc
Se poate administra proba cu inscrisuri in masura in care este incuviintata de instanta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Radar Critian Ioan Critian Ioan Bună ziua, În data de 13.03.2016 am fost oprit de aparatul radar pentru depășirea vitezei în localitate. Am contestat p.v.pentru : 1.menționarea ... (vezi toată discuția)
Poze radar - probe in proces Eu contest Eu contest Buna ziua, Apelez la sfaturile voastre pentru a lua o hotarare de a continua sau nu procesul cu politia Prohova. In Februarie am fost oprit pentru ... (vezi toată discuția)
Recurs la hotarare judecatoreasca padre padre In luna aprilie am fost sanctionat cu amenda ca circulam in localitate cu 80 km/h.Am facut contestatie si cei de la politie au depus la judecatorie buletinul ... (vezi toată discuția)