avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1254 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Invaliditate grad III
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Invaliditate grad III

Buna ziua,
As dori o informatie referitoare la angajarea unei persoane incadrate in gradul III invaliditate. Este specificat undeva obligativitatea angajatorului de a incheia contract individual de munca cu timp partial (4h/zi), sau respectiva persoana poate lucra norma intreaga de 8h/zi?

Multumesc.
Cel mai recent răspuns: k666 , utilizator 10:28, 23 Martie 2017
Daca va angajati, nu mai cumulati pensia cu slariul.
Nu trebuie sa-mi dea comisia de expertiza acordul sa lucrez?
Comisia de expertiza trebuie sa va schimbe incadrarea din gradul II in gradul III sau sa decida neincadrarea intr-un grad de handicap.
Nu înțeleg ce legătură are gradul de handicap cu comisia de expertiza pt pensie cu grad de invaliditate?
Bună ziua, îmi spuneți va rog dacă a-ti aflat răspunsul?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Angajare persoane cu handicap laraandy laraandy Buna ziua. As dorii sa stiu daca se poate care este procedura de angajare a unei persoane cu handicap de gradul II. Daca exista reguli privind angajarea lor. ... (vezi toată discuția)
Angajare dupa pensie de invaliditate valentinaanghel valentinaanghel Buna ziua, O persoana care a avut pensie de invaliditate grad accentuat se poate angaja dupa trecerea de la pensia de invaliditate la pensia de limita de ... (vezi toată discuția)
Definitia "locului de munca" in contextul art 78 din legea 448/2006 vasilemb vasilemb Potrivit dispozitiilor art. 16^1 din Legea nr. 53/2003 (Codul muncii), republicata, cu modificarile si completarile ulterioare: (1) in sensul art. 16 alin. ... (vezi toată discuția)