Buna ziua
Sunt casatorita din 2014,in 2015 s a nascut din aceasta casatoroe copilul nostru siacum 2 luni am descoperit ca sotul mea inseala cu fel de fel de individe racolate de pe site uri de socializare.Am dovezi conversatiile lui cu ele,nr lor de tlf,numele lor.Vreau sa dovortez pt ca nu mai pot convietui cu acest individ facand adulterul pe toata aceasta perioada,eu neafland decat acum ,intamplator.Locuim in casa parintilor lui.Eu am semnat o conventie matrimoniala cand ne am casatorit prin care am semnat ca nu am nimic de la el.Cum trebuie sa procedez la divort ca sa pot sa am o locuinta a mea cu copilul ?Ma pot reprezenta singura pentru ca nu am bani de avocat?Multumesc
Buna ziua,
Va puteti prezenta singura in instanta dar va sfatuiesc sa solicitati ajutorul unui avocat.
Nu aveti ce sa solicitati la partajul casei atata timp cat aceasta este a socrilor dumneavoastra. Va trebui sa va mutati in casa dumneavoastra sau la parintii dumneavoastra.
Puteti sa partajati TOATE bunurile realizate in comun de la momentul casatoriei.
Mostenire
dsmihalea
buna ziua
Tatal meu a murit in urma cu trei zile....nu am avut o legatura prea stransa cu el,parintii mei fiind divortati..si fiecare s-a casatorit la ... (vezi toată discuția)
Divort
Alexandru 112
Buna ziua.de curând urmează să dau divorț de soție.ea are un credit de nevoi personale pe numele ei...acum nu vrea sa imi accepte divorțul pana nu ii ... (vezi toată discuția)