avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 628 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Custodia copilului
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Custodia copilului

Buna seara dunt casatorit de 4ani in urma casatoriei avem un copi sotia imi este infidela am iregistrari cu persoane apropiate ei si conversati intre ea si acea persoana eu stai cu parinti maei am un seviciu copilu avand domiciliul la adesa mea mia luat copilu si a plecat fara eu mind la munca si ea tot la munca copilul fiind acasa cu tatal meu ducandumi fata la strabunica si ea ramand in orasce pot face ajuyatima
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 01:12, 14 Octombrie 2018
Buna seara,
Divortati, solicitati stabilirea exercitarii autoritatii parintesti de ambii parinti si domiciliul linorei la dumneavoastra.
Poate reusiti dar ma indoiesc. domiciliul se va stabili la mama daca va cere asta.
Faptul ca va inseala nu va ajuta sa obtineti copilul.
Demult era asa...
De.divortat puteti divorta daca aveti probe.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort pentru infidelitate. la cine ramane copilul. Alexandra Sofia Alexandra Sofia Buna seara. Cand sotul isi inseala sotia gravida fiind in 2 luni , cu alta femeie care a lasat-o gravida si am aflat cand avea 4 luni. Dupa vreo 2 ani el era ... (vezi toată discuția)
Încredințare minor către tata Awyd Awyd Sunt tatăl unui copil minor in vârsta de 5 ani, iar mama copilului - cu care nu eram căsătorit, dar conviețuiau împreuna și-a făcut o “relație” cu ... (vezi toată discuția)
Divort IoanaMihai12 IoanaMihai12 Buna ziua, As avea nevoie de un raspuns avizat la urmatoarea problema: Sunt casatorita si am o fetita in varsta de 5 ani. Sotul vrea sa divortam invocand ... (vezi toată discuția)