Buna seara. Cand sotul isi inseala sotia gravida fiind in 2 luni , cu alta femeie care a lasat-o gravida si am aflat cand avea 4 luni. Dupa vreo 2 ani el era schimbat total. Probabil o iubea in tacere pe acea femeie. De ce a mai ramas cu mine daca o iubea pe ea? Si dupa 2 ani , l-am inselat si eu cu un barbat. Si acum o sa divortam. Vreau sa stiu la cine ramane copilul in cazul asta. Eu am multe dovezi impotriva lui. Poze si conversatii. Dar nu as vrea sa apelez la ele. Pe mine ma intereseaza doar copilul meu ca stiu cat am suferit pentru el. Daca ma poate ajuta cineva sj aici si in privat va rog sa o faceti. Multumesc. Este povestea pe scurt scurt.
Buna seara,
Infidelitatile intre soti sunt MOTIV DE DIVORT dar NU MOTIV DE STABILIREA DOMICILIULUI MINORULUI.
Probabil instanta va dispune exercitarea autoritatii parintesti de ambii parinti si stabilirea domiciliului minorului se va stabili in functie de interesul superior al minorului, si, probabil, se va stabili la mama.
Statistic, din jurisprudență reiese că minorul îi este “încredințat” mamei, dar depuneți diligențele necesare în acest sens, luând legătura cu un avocat pentru a solicita desfacerea căsătoriei, exercitatea autorității părintești în comun, stabilirea locuinței minorului la domiciliul dvs, pensie de întreținere, etc.
Proces divort
ContSters472463
Buna ziua,
Am fost inselata de sot cu o persoana casatorita care are si un copil minor.Cand totul s-a aflat, sotul respectivei a inaintat divort.Toti suntem ... (vezi toată discuția)