avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 444 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită EXECUTARE SILITA
Discuție deschisă în Executare silită

EXECUTARE SILITA

Am fost obligat la plata unei pensii de intretinere ia instanta de fond, am declarat apel,insa executorul judecatoresc a dispus poprirea asupra salariului meu la unitate. se poate suspenda pana la judecarea apelului?
Cel mai recent răspuns: dana manea , utilizator 12:46, 10 Februarie 2017
Buna ziua,

Se poate cere la instanta de apel suspendarea efectelor hotararii executate. Pentru cererea de suspendare se plateste taxa de timbru si o cautiune, urmand ca ulterior Tribunalul sa se pronunte pe aceasta cerere.
da, dar deja executorul a obtinut prin instanta executarea silita si a trimis adresa la unitate pentru poprire pe salariu. la tribunal nici nu e stabilit termen de judecata. in adresa executorului se spune ca in termen de 5 sa -mi fie consemnate sumele si virate

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum recuperez banii de pe cautiunea la suspendarea executarii? ContSters277537 ContSters277537 Buna ziua si multumesc pentru ajutorul dat, As dori, trebuie, sa fac tot posibilul, indiferent de situatia cu procesul (ca pierd sau ca voi castiga), ... (vezi toată discuția)
Contestatie la executare JohnJohn JohnJohn Buna seara! A fost inceputa executarea silita prin poprire cont pt un debit (25500 lei). Este vorba de executarea unei sentinte definitive pronuntata de ... (vezi toată discuția)
Suspendare executare silita admisa luminutza luminutza In urma unei executari silite, prin care executorul judecatoresc a infiintat poprire asupra drepturilor salariale si a blocat conturile de diponibilitati ... (vezi toată discuția)