avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1286 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Sisteme de degivrare
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Sisteme de degivrare

Ptr a ne monta pe burlanele de la bloc si pe jgheaburi aceste sisteme ce aprobari ne trebuiesc? Multumesc
Cel mai recent răspuns: Adam Grecu , utilizator 12:59, 11 Februarie 2017
Acordul asociatiei de proprietari.
elga50 a scris:

Acordul asociatiei de proprietari.

si atat??? ma gandeam ca vom avea nevoie de aprobare ISSU

Doamna, dvs. chiar vorbiti serios despre aceste sisteme de degivrare pe care doriti sa le adaptati la brlanele de scurgere?

Drept sa va spun, eu am vazut niste instalatii de incalzire a pardoselilor, prin curte si chiar a unor acoperisuri (undeva la niste vile mai deochete), dar la bloc mi se pare o cheltuiala pe care, drept sa va spun, nush cine v-ar puteo deconta.
Asadar, nu contest avantajele, insa la nivelul nostru de „in curs de dezvoltare” - mai e mult pana departe !!
si atat??? ma gandeam ca vom avea nevoie de aprobare ISSU

Cred ca cei de la ISU, nu ca nu v-ar da aprobare, dar v-ar da ca exemplu pana si in Patagonia...
Va doresc mult succes!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pentru ce fel de lucrari imi sunt necesare autorizatii de la primarie? camelia petre camelia petre firma la care lucrez urmeaza sa execute lucrari de reparatii la demisol.imi sunt necesare aprobari de la primarie pt aceste lucrari?dc da ce fel de autorizatii ... (vezi toată discuția)
Schimbare culoare casa, locuinta personala Vladimir1 Vladimir1 Buna ziua! Am achizitionat o locuinta intr-un triplex si as dori sa schimb culoarea la casa. Este necesara vreo autorizatie de constructie pentru acest ... (vezi toată discuția)
Autorizatie santuri pt. instalatia electrica in apartament? ddaas ddaas Buna ziua, Sunt proprietarul unui apartament intr-un bloc din 81 construit din placi prefabricate din beton armat. Acum apartamentul este in renovare ... (vezi toată discuția)