avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1117 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Procura pt minor de a parasi tara
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Procura pt minor de a parasi tara

Buna ziua! Fostul meu sot a semnat actul la notar ca sa pot sa-l scot pe copilul nostru din Romania. Actul e valabil pe o perioada de 3 ani. As vrea sa stiu daca el se razgandeste....poate anula actul fara sa ma anunte in prealabil? El e foarte schimbator si mi-e frica ca o sa
platesc biletele de avion si nu voi putea pleca. Multumesc!

Alte discuții în legătură

Pot rezerva bilet avion pt minor fara pașaport MYK272est MYK272est Buna seara! Știe cineva daca se pot cumpăra/rezerva bilete avion pt un copil minor care nu are pașaport încă? Vreau sa cumpar biletele pt o vacanta in ... (vezi toată discuția)
Abuz legislativ - iesirea din tara a copilului minor Radiohead Radiohead Buna ziua, sunt cetatean roman detasat in Franta, sunt casatorit si am un copil de 2 ani. Sotia se va intoarce in tara pentru doua saptamani (bilete de avion ... (vezi toată discuția)
Cat timp este valabil pasaportul sotiei pe numele de fata, dupa incheierea casatoriei civile? MPCJ MPCJ In 14.06.2018 vom avea casatoria civila, iar in 18.06.2018 vom pleca in Bali pe o perioada de 13 zile. Biletele de avion sunt rezervate pe numele actual al ... (vezi toată discuția)