avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 293 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... As putea face reabilitarea judecatoreasca inanintea ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

As putea face reabilitarea judecatoreasca inanintea de termen de incercare ?

Buna ziua, as dori sa stiu daca exista partea legala sa se faca reabilitarea judecatoreasca inainte de termenul de incerare, eu am primit 1 suspendare si 3 ani incercare , din IULIE 2014 , IN IULIE 2017 expira termenul de incercare si AUTOMAT DUPA reabilitarea se face din oficiu in iulie 2017 , EU AM FOST judecat dupa vechiul COD . AS PUTEA FACE ACUM FEBRUARIE 2017 REABILITAREA ?JUDECATOREASCA INANINTEA DE EXPIRARE TERMEN INCERCARE IULIE 2017 ?. VA MULTUMESC !
Nu, asteptati sa intervina reabilitarea de drept.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cazier judiciar AndreyAlexander AndreyAlexander În ianuarie 2012 am primit o pedeapsă de 4 luni de închisoare cu suspendare (infracțiune la regimul auto) și o perioadă de probă de 2 ani ... (vezi toată discuția)
Noul cod penal l0re1 l0re1 In cazul in care o persoana este condamnata pentru 2 ani si 6 luni pentru conducere in stare de ebrietate si avand in vedere faptul ca inainte a primit o ... (vezi toată discuția)
pedeapsa cu aplic. art 81 c.pen.-reabilitare de drept sau judecatoreasca/termen? b1171647 b1171647 Buna ziua, In Martie 2013 am fost condamnat definitiv prin neapelare la 2 ani de inchisoare cu suspendare cu termen de incercare 4 ani. Initial credeam ca ... (vezi toată discuția)