avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1052 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... Infiintare coafor Bucuresti-sprijin financiar de la ...
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

Infiintare coafor Bucuresti-sprijin financiar de la stat sau fonduri europene

Buna seara.
Doresc infiintarea unui coafor in Bucuresti. Avem disponibila suma de aprox 8000 euro. Va rog sa imi spuneti daca putem beneficia de vreun program de finantare cu fonduri neramursabile (ne mai trebuiesc in jur de 8000-9000 euro)? Exista fonduri in momentul de fata?
Multumesc anticipat pentru raspuns

Alte discuții în legătură

Fonduri europene nerambursabile pentru fabricarea mobilei? claudiu013196 claudiu013196 Salutare, am si eu o intrebare in legatura cu fondurile astea nerambursabile As vrea sa imi fac o firma pentru fabricarea mobilei din lemn masiv . Am ... (vezi toată discuția)
Fonduri nerambursabile pt tineri octavianbv octavianbv buna ziua,ma numesc octavian si sunt din brasov.doresc sa intreb daca pot beneficia de fondurile nerambursabile pt tineri in vederea finalizarii unui proiect ... (vezi toată discuția)
Program minimis 2015 Cristina2015 Cristina2015 care sunt conditiile de participare pentru programul minimis pt 2015 ? daca am 28 de ani mai pot beneficia de acest program? (vezi toată discuția)