avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 472 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... angajare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

angajare

Buna ziua,am o intrebare ,daca am fost condamnat 3 luni cu suspendare ,si m-am reabilitat ,pot sa ma angajez in politie
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 10:49, 11 Februarie 2017
Da, puteti fi incadrat in Politie.

Detalii :
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Condamnat conducere fara permis, cand pot da de permis? isshmen isshmen Buna seara, In aprilie 2015 am fost condamnat la 2,6 ani cu suspendare, pentru conducere fara permis (eu neavand niciodata permis - desi am facut scoala si ... (vezi toată discuția)
Reabilitare Maciuceanu Alexandru Maciuceanu Alexandru Bună seara, Ma numesc Alexandru Maciuceanu, și as avea rugămintea sa ma îndrumați cum trebuie sa procedez pentru a mi face reabilitarea. În 2003 am ... (vezi toată discuția)
Reabilitarea judecatoreasca si pentru condamnari in strainatate Marius195555555555567 Marius195555555555567 Buna ziua Am cerut reabilitarea pentru o pedeapsa de 3 ani cu inchisoare . In Decembrie 2009 am fost eliberat conditionat . Am o condamnare si in Italia de ... (vezi toată discuția)