avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 911 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... DECLARATIE DE AVERE - jocuri de noroc
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

DECLARATIE DE AVERE - jocuri de noroc

Va rog sa ma ajutati sa inteleg daca retragerile impozitate din agentiile locale (biletele castigatoare) de pariuri sportive trebuie declarate in declaratia de avere.

Daca da, cum pot obtine aceste informatii? Am avut cateva zeci de bilete castigatoare in anul trecut si nu am informatia exacta in ceea ce priveste veniturile cumulate nicaieri....
Cel mai recent răspuns: Darie Tudor , utilizator 11:52, 11 Februarie 2017
În formularul privind declarația de avere aveți și poziția: Venituri din premii şi din jocuri de noroc.

Revin pentru a răspunde la ultima parte:
Organizatorul de jocuri de noroc va fi obligat să păstreze o evidenţă nominală a persoanelor fizice care au obţinut venituri din jocuri de noroc
Ultima modificare: Sâmbătă, 11 Februarie 2017
Darie Tudor, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Esti obligat sa platesti impozit pe poker online pokermania pokermania As dorii sa stiu daca sunt obligat sa platesc vreun impozit pe castigurile realizate din poker online (pe internet). Tin sa mentionez ca toate camerele de ... (vezi toată discuția)
Impozit venit din malta mihayyy mihayyy buna ziua , ma numesc mihai si sunt dependent :) , joc poker online pe un pokerroom cu sediu in Malta si care cica [i]\\\'online poker room under a ... (vezi toată discuția)
Anexa 12 situatia lunara privind incasarile din organizarea de tip pariuri in cota fixa hg 870/2009 allyynnutza allyynnutza As avea o intrebare privind anexa 12 dmentionata in titlu.. unde anume se depune si cum se completeaza? va multumesc. (vezi toată discuția)