avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 501 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Impozit pe venit
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Impozit pe venit

Este adevarat ca romanii plecati in strainatate trebuie sa plateasca impozit pe venit? .

Alte discuții în legătură

Serviciu simultan in tara si strainatate andrre andrre Buna ziua. Va rog sa imi spuneti ce s-ar intampla daca cineva ar fi pus in urmatoarea situatie: - sa fie angajat in Romania in sectorul privat cu carte de ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. doresc să mă lămurească cineva despre dubla impozitare. ... Tina 36 Tina 36 Buna ziua. Doresc să mă lămurească cineva despre dubla impozitare. Situația: de 3 luni lucrez in Italia , am făcut rezidenta și toate necesare aici , ... (vezi toată discuția)
Obligatie plata casmb si anaf daca locuiesti in strainatate ROR2015 ROR2015 Buna ziua, Incerc sa aflu daca cetatenii romani, rezidenti in Romania, dar care locuiesc in strainatate sunt obligati sa plateasca asigurarile de sanatate. ... (vezi toată discuția)