avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 829 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... interdictie constructie directiva SEVESO
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

interdictie constructie directiva SEVESO

Buna ziua,
Detin un teren in Bucuresti iar primaria a elaborat de curand un PUZ in care o zona de cateva hectare, ce cuprinde si terenul pe care il detin, este marcata ca "zona sub incidenta directivei SEVESO cu interdictie de construire pe toata durata de functionare a obiectivului SEVESO conform recomandarilor secretariatului de risc din cadrul ISU, GNM-CMB si APMB".
Am facut o sesizare la primarie cerand explicatii referitor la reglementarile legale dar am fost indrumat sa ma adresez ISU, GNM si APMB.
In zona marcata cu aceasta interdictie este construit deja un bloc cu 7 etaje.
Intrucat aceasta interdictie imi afecteaza dreptul de proprietate, cui m-as putea adresa pentru clarificarea situatiei?
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: dplucian2 , utilizator 19:23, 7 Martie 2017
Cunoaste cineva legea 59/2016? Agentia Nationala de Mediu mi-a motivat decizia avand la baza aceasta lege. Am citit legea dar nu am gasit nicaieri o referire la cum se calculeaza distanta minima fata de obiectivul SEVESO...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Refuz aviz de mediu stephanatsea stephanatsea Detin o parcela de 1000mp de teren arabil, extravilan. Conform certificatului de urbanism eliberat de primarie, am nevoie de un PUZ in vederea construirii unei ... (vezi toată discuția)
Hotararea judecatoreasca tine loc de autorizatie de construire menix2078 menix2078 Buna ziua.Ma numesc Monica.Vreau sa ma ajutati cu un raspuns daca se poate.Am construit o casa fara autorizatie, deoarece terenul pe care l.am cumparat este ... (vezi toată discuția)
Despagubiri primarie SamX SamX Buna ziua, Detin un teren intr-o zona buna din Constanta. Zona cu pricina este intr-o continua dezvoltare. Din acest motiv Primaria a elaborat un PUZ ... (vezi toată discuția)