avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 838 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... imprumut bani fara garantii
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

imprumut bani fara garantii

Buna seara,

As dori sa stiu are sunt pasii de urmat in cazul unui imprumut oferit unei cunostinte pentru achizitia unor produse, fara contract de imprumut, legalizat la notar.

Produsele le voi achizitiona pe numele meu. Ce siguranta am in acest caz, in cel mai nefericit scenariu? Acele bunuri vor fi utilizate de respectiva persoana. Le voi putea recupera?
Exista vreo alta cale, fara a implica autoritatile legale?
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Bogdan_Oradea_2016 , utilizator 20:00, 11 Februarie 2017
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare imprumut 22kappa 22kappa Buna ziua, Am un contract de imprumut cu un ONG(eu sunt persoana fizica), contract care nu este legalizat la notariat. Termenul scadent de restituire a ... (vezi toată discuția)
Inregistrarea bunurilor in contabilitate la pretul fara tva gigi_ilie2004 gigi_ilie2004 Buna seara. Nu profesez in domeniul contabil, dar in desfasurarea activitatii profesionale am tangente cu el, de aceea as dori sa ma lamuriti in urmatoarea ... (vezi toată discuția)
Legalizare document maria_mirela maria_mirela Buna ziua, Sunt in urmatoarea situatie : impreuna cu partenerul de viata , nu suntem casatoriti, achizitionam un apartament astfel - eu cu 26000 lei, el 45000 ... (vezi toată discuția)