avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1048 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Violarea secretului corespondentei
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Violarea secretului corespondentei

Bună seara! Sunt in proces cu fostul sot pentru pensia de întreținere a copilului. Acesta are un credit neachitat la banca, obținut in urma cu 8 ani,înainte de căsătoria noastă, care intre timp s-a prescris. A rămas insa dator unei firme de recuperări creanțe. Am intrat în posesia unei citații de la aceasta firma, prin care a fost somat sa își achite datoria, în caz contrar punandu-i-se poprire pe salariu. Dacă folosesc aceasta înștiințare în procesul nostru, se incadreaza sau nu la violarea secretului corespondentei, având în vedere ca interesul copilului este prioritar oricăror grevari salariale? Mulțumesc
Cel mai recent răspuns: Thatha , utilizator 08:23, 12 Februarie 2017
Ce interes ati avea sa folositi acea instiintare ?
Nu va afecteaza o eventuala poprire.
Vrea plata pensiei în natura. Pana în prezent suma plătită lunar (numai în produse ce nu au putut fi folosite- hainute și pampersi prea mari sau prea mici, sintetice, etc ) este aprox 1/5 din suma care ii revine conform legii. Și având in prezent și alte credite, plus posibila poprire, ceea ce rămâne pt creșterea ei este nesemnificativ.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Violarea corespondenței de cãtre fosta soției Cristian Marian Cristian Marian Pe tot parcursul procesului de divorț, adică vreo 2 ani, fosta soție mi-a desfăcut toate plicurile venite de la banca unde am eu contul și era ... (vezi toată discuția)
o mare problema cu companie telefonie mobila-solicitare plata nedatorata Maria192 Maria192 Buna ziua! Am facut in 2006 un contract cu o firma de telefonie mobila. In sediul acestora mi s-a furat cartela de catre un angajat care s-a folosit de ea. In ... (vezi toată discuția)
Poprire conturi - e posibila prescrierea? ioanaoprea01 ioanaoprea01 Buna ziua. In august 2008 am incheiat cu o banca 2 contracte pentru 2 carduri cu descoperire de salariu (circa 3 salarii pe fiecare, undeva la 2000 – 2500 ... (vezi toată discuția)