avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 657 soluții astăzi
Forum Bani şi Afaceri ... Tendinţe în lumea creditării Credit ipotecar sau prima casa?
Discuție deschisă în Tendinţe în lumea creditării

Credit ipotecar sau prima casa?

Buna ziua! As avea nevoie de păreri, de opinii si sfaturi referitor la achiziționarea unei locuințe cu credit bancar. Care este mai sigur și mai avantajos, credit ipotecar sau prima casa?
Cel mai recent răspuns: cyan , moderator 09:59, 12 Februarie 2017
Nu cred ca trebuie sa va ganditi la siguranta ci la avantaje si dezavantaje.
Puneti in oglinda av si dezav si apoi puteti lua o decizie.
Dpdv al dobanzilor PC este mai avantajos si avansul este de 5%, creditul ipotecar are de regula dobanzi mai mari si avans mai mare 15-20%. Ambele pun ipoteca pe imobil.
In cazul PC aveti niste restricti, nu puteti vinde in primii 5 ani si nici inchiria.
Formalitatile de obtinere a creditului sint cam asemanatoare dpdv al birocratiei, o groaza de acte.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Banci - se poate scurta perioada de creditare? ContSters201854 ContSters201854 Buna ziua, am un credit ipotecar pe 30 de ani la banca X. Au trecut 4 ani de cand am accesat creditul. Pot depune o cerere la banca prin care sa solicit ... (vezi toată discuția)
Problema cu o ipoteca whitetulip whitetulip Buna ziua! Am nevoie de un sfat in urmatoarea problema: sotul meu a facut o linie de credit si deoarece suma era destul de mare am girat cu apartamentul meu. ... (vezi toată discuția)
Imobil ipotecat Leonard Turcitu Leonard Turcitu cum pot vinde un imobil aflat sub ipoteca.Care sunt etapele de urmat. (vezi toată discuția)