avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 728 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Custodie copii, schimbare domiciliu
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Custodie copii, schimbare domiciliu

Am doi copiii, in urma divortului de comun acord cu custodie comuna copiii au domiciliu la mama iar eu am program de vizita stabilit. Copiii au respectiv 4 si 6 ani . mama sa recasatorit merge la servici iar copiii raman pe la vecini sau in grija bunici care are diabet cu insulina. Stau 4 persoane intr-o camera de 3/3 fara baie, se incalzesc cu o soba pe ulei ars , conditiile sunt mizere, problema este ca copiii sunt tot bolnavi in ultima vreme. Acum 3 sapt i-am dus la urgente , iar mama nu a vrut sa isi ia concediu medical sa ramana cu ei in spital lasand-o pe mama ei cu copiii. Dupa 6 zile de la externare cu tratament acasa trabuia sa ai duca la control si nu i-a dus. Acum copiii sunt la mine de o sapt au pojar desi nu e program de vizita mi-am luat eu concediu medical sa stau cu ei , acum trebuie sa merg la lucru iar mama face scandal sa nu ai duc acasa sa ai mai tin la mine sa nu faca ea si actualul sot pojar ca ei nu au avut. Am cerut sa imi lase copiii mie cu totu dar nu vrea. Oare as putea intenta un proces sa iau copiii la mn ? Am casa mea , conditii bune, lucrez. Ei stau in chirie si conditi mizere.
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 22:30, 12 Februarie 2017
Buna ziua,
Puteti incerca sa solicitati, prin instanta, stabilirea domiciliului minorilor la dumneavoastra aratand toate cele de mai sus. Exista o sansa!
cum pot sa arat ? faptul ca am sunato si a facut circ sa nu duc copiii acasa am un martor care a asistat la convorbirea telefonica , ca si-a facut omul cruci cand a auzit, iar faptul ca stau cu o soba improvizata intr-o camera cu pereti negri doar dc chem protectia copilului, ca cei de la primarie ce se ocupa de asistenta copilului au scris numai minciuni si la divort .
Puteți solicita schimbarea măsurii și stabilirea locuinței copilului la dvs. Ar fi potrivit să formulați și o cerere de emitere a unei ordonanțe președințiale,
Daca conditiile de locuit sunt mizere ati avea sansa la proces.
Va trebui insa dovedit.
Daca ancheta psihosociala va iesi in favoarea mamei veti pierde...dupa parerea mea...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce pot sa fac? - probleme cu programul de vizita Betty88 Betty88 Buna ziua, Sunt divortata si am 2 copil de 6 ani si de 3ani. La divort nu a fost hotarat un program de vizita ptr tata. Cuncubinajul meu a invitat sa vina sa ... (vezi toată discuția)
Cum se stabilește părintele rezident în caz de divorț? Letiția97 Letiția97 Unul dintre parinti poate interzice celuilalt parinte sa isi vada copilul pana la sentinta de divort ? Parinte infidel , se adreseaza urat partenerei de viata ... (vezi toată discuția)
Ce pot face ca să obțin domiciliul minorilor la mine? buna ziua .......! dupa 13 ai de concubinaj sotia a decis sa se separe de minepe motive de gelozie(zice ea..).am locuit cu toti in it timp de 10 ani ,o data ... (vezi toată discuția)