avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1219 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... salariat exclusiv
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

salariat exclusiv

Ce se intelege prin salariat exclusiv in sensul prevazut de art 4 din Legea 11/1991 modificata prin Legea 298/2001 privind concurenta neloiala
" oferirea serviciilor de catre salariatul exclusiv al unui comerciant unui concurent ori acceptarea unei asemenea oferete "
Are legatura notiune de salariat exclusiv cu clauza de neconcurenta asa cum este reglementata aceasta in Codul Muncii.?
As dori opinii pe aceasta tema mai ales in aplicarea modifcarilor aduse recent Codului Muncii cu privire la aceasta clauza.
Cel mai recent răspuns: madalyna , utilizator 12:39, 8 Decembrie 2005
salariat exclusiv-sa nu mai fie angajat la alt angajator in afara celui principal (unde are cartea de munca de ex)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Clauze confidentialitate in cim loriel loriel Buna ziua, Conform codului muncii salariatii sunt obligati sa respecte anumite clauze de confidentialitate care sunt mai mult sau mai putin standard in ... (vezi toată discuția)
Concurenta neloiala omumaro omumaro Buna ziua, doresc sa aflu mai multe detalii despre concurenta neloiala si anume: Am infiintat un PFA cu activitate principala \"9511 repararea calculatoarelor ... (vezi toată discuția)
Am nevoie de un raspuns urgent, va rog! Conform noului cod al muncii, indemnizatia ptr.clauza de neconcurenta s-a majorat.Eu insa inteleg ca ea se plateste doar dupa incetarea contractului ca procent ... (vezi toată discuția)