avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 702 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Chiriaș, plata taxelor
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Chiriaș, plata taxelor

Buna seara .Am si eu o nelămurire stau in chirie cui ii vine datoria sa plătească impozitul pe gunoi anual al proprietarului sau chiriașului.
Cel mai recent răspuns: romibaro , utilizator 12:17, 13 Februarie 2017
Ca regula, plata impozitelor cade in sarcina proprietarului. Daca chiriasul si-a asumat prin contractul de inchiriere aceasta obligatie, va trebui sa o indeplineasca.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Decizie de impunere anuală pe venitul din închiriere. e corect să-mi ceară mie proprietarul s-o plătesc? freez4u87 freez4u87 Cine trebuie sa achite decizia de impunere anuala pe venit: eu, chiriasul sau proprietarul (am locuit cu chirie anul trecut pana in august si luna aceasta m-a ... (vezi toată discuția)
Ce drepturi are un chirias? andreea-andy andreea-andy buna seara!am o nelamurire,anume drepturile unui chirias fara contract.in prezent stau intr un apartament in chirie,iar proprietara intra des in lipsa mea in ... (vezi toată discuția)
Imputare termopan fisurat/crapat/spart SebastianTM SebastianTM Buna seara...am o intrebare...sunt chirias intr-un spatiu comercial( proprietar de magazin) si am constatat ieri ca e geamul termopan din interior este ... (vezi toată discuția)