avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1217 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Moștenire
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Moștenire

As dori sa știu și eu cum aș putea să îmi fac acte pe casă. Dacă părinți mei nu au acte pe casă centru ca bunici mei nu au făcut acte pe casă la nici unul din copii. Ei sunt decedați adică bunici mei.
Cel mai recent răspuns: Irina Pricop , Consilier juridic 15:23, 13 Februarie 2017
bunicii aveau acte? daca da, deschideti succesiunile : intai ale bunicilor apoi ale parintilor

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Imposibilitate dezbatere mostenire gabiconstanta gabiconstanta bunicii mei nicolae si anica au avut 4 fete .--ionica , nela , lia , tudorita . in anul 1970 bunicul nicolae a decedat - sa facut succesiune - au ... (vezi toată discuția)
Mostenire daniela-florentina daniela-florentina tatal meu a murit de sapte ani el mai are trei frati iar casa in care a locuit era casa parintilor sai dupa care a fost facuta succesiunea si aveau dreptul ... (vezi toată discuția)
Mosteniri succesive IonutBB IonutBB Buna ziua, As dori sa va cer parerea in legatura cu o problema de succesiune. In decursul ultimilor 3-4 ani, prietenei mele i-au decedat ambii parinti si ... (vezi toată discuția)