avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1108 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Cerere de informare PUZ Primaria Capitalei
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Cerere de informare PUZ Primaria Capitalei

Buna ziua, am incercat sa studiez o documentatie PUZ avizata de Primaria Capitalei si mi s-a spus ca acest lucru nu este posibil, in conditiile in care aceste informatii cat si cele legate de Autorizatiile de Construire sunt informatii publice dupa stiinta mea. Ce trebuie sa fac ?
Va multumesc in avans pentru ajutor.
Cel mai recent răspuns: s.c. MIRA ECO GROUP s.r.l. , Consultant protectia mediului 21:38, 13 Februarie 2017
Buna seara!

Ati depus o cerere oficiala sau doar v-ati interesat? Puteti face o cerere de acces la informatii de interes public (este o formulare tip), o depuneti cu numar de inregistrare (daca nu ati facut-o deja) si vedeti care este pozitia oficiala pe care o adopta institutia.
Faceti o formulare laxa. Nu solicitati informatii despre PUZ-ul lui X, ci mai degraba care este regimul urbanistic al unei zone delimitate de...., ce PUZ-uri sunt in desfasurare/ au fost aprobate pt zona A.... Daca este vorba de un PUZ aprobat puteti solicita regulamentul de urbanism. Nu stiu ce informatii doriti, unele pot fi solicitate si la alte autoritati locale, depinde de etapa de implementare...

Cu stima,
Nicoleta M.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot obtine aut de construire pe un teren intravilan cu puz expirat? stanahorea stanahorea Buna ziua, Am cumparat un teren in Cluj-Napoca, in anul 2016. Atunci terenul avea PUZ, iar aut de construire se putea elibera fara probleme (PUZ-ul a ... (vezi toată discuția)
Elaborare puz alexandra.dan alexandra.dan Sunt proprietarul unui teren ce se invecineaza pe doua laturi cu drum. Un alt proprietar din zona a solicitat demararea procedurilor specifice de informare si ... (vezi toată discuția)
Incadrarea functionala a zonei costi_81 costi_81 Buna ziua, as dori sa stiu cum poate fi atacat documentul eliberat de primarie prin care imi este refuzata cererea privind incadrarea terenului in zona ... (vezi toată discuția)