avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 557 soluții astăzi

Miercuri, 21 mai, are loc evenimentul: Angajarea străinilor în România - Recomandări practice și lecții utile pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... HG 1/2017
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

HG 1/2017

HG 1/2017 mareste salariul care are inclus sporul de vechime sau salariul fara niciun spor sau adaos, pentru angajatii din institutiile publice ma adresez.
Cel mai recent răspuns: Kyandra , moderator 23:48, 13 Februarie 2017
Salariul de baza, fara nici un spor inclus sau alte adaosuri.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Despre salariul minim adita100a adita100a sunt functionar intr-o primarie si am 800 de lei sal de baza iar cu sporul de vechime de 20 la suta.acum va intreb daca se mareste sal la 850 beneficiez si eu ... (vezi toată discuția)
Spor vechime bugetari mirceajk mirceajk Sporul de vechime se adauga la salariul brut la institutii publice ? Care este prevederea legala ? In particular, salariul minim pe econome de 1450 RON ... (vezi toată discuția)
Spor de vechime deiacom deiacom Buna seara! Am si eu o intrebare legata de HG nr. 1/2017 pentru stabilirea salariului de baza minim brut pe tara garantat in plata. Conform acestei hotarari ... (vezi toată discuția)