avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 491 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Teren mostenit lucrat ilegal de o firmă germană
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Teren mostenit lucrat ilegal de o firmă germană

Bună ziua,

As dori sa intreb unde pot denunța o firmă germană care lucrează un teren agricol care apartine mamei mele, dar pentru care societatea respectiva nu a incheiat niciun contract si nici nu ne-a platit vreun ban sau oferit produse. Precizez ca am insistat de nenumarate ori sa incheiem un contact cu ei, dar ne duc cu vorba de cel putin o jumatate de an, astfel că am decis să ii denunț, pentru a nu mai putea sa primească subventie agricolă. Precizez ca deja este al treilea an in care ei obtin produse de pe acel teren. Imi puteti spune daca mai exista o alta institutie in afara de APIA căreia m-as putea adresa? Cu ce rezultate?

Va multumesc!
Cu stimă, Monica F.
Cel mai recent răspuns: Ana-Maria Pînzaru , Avocat 16:43, 13 Februarie 2017
Nu cred ca primesc subventie de la APIA daca n-au un titlu in baza caruia lucreaza terenul. Trebuie sa existe un contract de arenda sau alt document pentru a putea primi subventie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acordare subventii rodica_rodi rodica_rodi Buna ziua.Sunt administratorul unei firme ce lucreaza teren agricol in arenda luat de la persoane fizice cu care am incheiat contracte de arenda,inregistrate ... (vezi toată discuția)
Contract de comodat pt subventia apia aferenta unui teren agricol aleksutzu aleksutzu As dori un sfat legat de urmatoarea problema: Bunicul sotiei mele, cand a decedat, a lasat celor 4 copii ai sai, printre altele, si suprafata de 3 ha teren ... (vezi toată discuția)
Contract comodat teren agricol fermactj fermactj Oamenii pe la noi isi depun actele la APIA pe teren si isi i-au banii direct. Eu am SRL si as vrea sa lucrez acest tip de pamant si nu sunt interesat de ... (vezi toată discuția)