avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 872 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA Returnare TVA
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

Returnare TVA

Buna ziua,
Care sunt criteriile care trebuie sa le indeplineasca un SRL, pentru a i se returna TVA -ul pentru cheltuielile facute si inregistrate in contabilitate.
Multumesc
Cel mai recent răspuns: markomarius1 , utilizator 18:51, 15 Februarie 2017
Trebuie sa aveti o activitate care sa se preteze la rambursari de tva.(comert in comunitate -taxare inversa,societati agricole care au pe langa operatiuni cu taxare inversa si cheltuieli cu tva deductibil)
Adica firma care plateste TVA la facturi, ca apoi TVA-ul sa fie deductibil.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Decont tva mihaela.aivanese mihaela.aivanese Dragii mei,va rog sa ma ajutati cu sfaturi! Vreau sa fac din SUA un import de 17000$. Cum e mai bine:pe pf sau pe srl? Vreau sa aduc bunurile importate ... (vezi toată discuția)
Daca e in reorganizare se factureaza fara tva? OANA GORAN OANA GORAN am primit o instiintare de la o sc ca se afla in reorganizare si ca trebuie sa le facturez fara tva ? dc?:stunned: stie cineva unde scrie treaba asta? ... (vezi toată discuția)
Tva masini second hand smartcars smartcars buna ziua, am nevoie de o lamurire : am un srl si vreau sa imi cumpar o masina din germania pe firma. masina este second hand si costa in jur de 25.000 - ... (vezi toată discuția)