avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 848 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Decadere din drepturi parintesti in cazul unui copil ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Decadere din drepturi parintesti in cazul unui copil deja major

Buna ziua,

Un copil major poate cere decaderea din drepturile parintesti pentru parintele sau, pe motiv de abandon agravat?

Copilul nu-l cunoaste, nu l-a vazut niciodata, mama a sunat incercand sa-l contacteze pe tata dar a refuzat sa vada copilul.
Nu am inregistrarea telefonului totusi.
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 18:18, 13 Februarie 2017
Nu poate.
La ce drepturi va referiti când ziceți drepturile parintesti, vi se pare ca le-a exercitat în vreun fel?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Minor avoty avoty pot cere decadere din drepturi ale unui parinte direct in instanta daca a parasit minorul de la nastere, (vezi toată discuția)
Decaderea din drepturi Shera Shera Buna ziua, am si eu o intrebare, am un copil rezultat in urma unei relatii de concubinaj, copilul a fost recunoscut de tata si imi este incredintat, iar tata ... (vezi toată discuția)
Am un copil in urma unei relatii de concubinaj-il pot decade din drepturi alinachec alinachec Buna ziua.am un baietel de 3 ani si 1 luna in urma unei relatii de concubinaj cu un barbat.De 3 luni ne-am despartit in urma certurilor repetate. este alcoolic ... (vezi toată discuția)