avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 292 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Explicatie citatie !!!
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Explicatie citatie !!!

Buna ziua imi poate explica si mie cineva care se pricepe urmatorul continut din aceasta citatie :
"Acordă un termen intermendiar la data de 14.02.2017 pentru verificarea măsurilor preventive dispuse faţă de inculpaţi. Acortdă termen de fond la data de 21.02.2017 pentru citarea martorilor lipsă cu mandate de aducere şi în plus a martorilor indicaţi prin decizia de casare. "

Mentionez ca sunt MARTOR in acest dosar
M-ar interesa pe ce data trebuie sa ma prezint pe 14 sau pe 21 si daca am mandat de aducere sau daca nu ma prezint pe 21 mi se va emite mandat de aducere?
Cel mai recent răspuns: yomaryo , utilizator 17:28, 13 Februarie 2017
Pe 21, s-a dispus aducerea cu mandat pentru martorii care nu s-au prezenat la citarea anterioara.
da multumesc pentru raspuns !!! oare se poate intr-un fel sa nu mai vina jandarmii acasa sunand sau nu stiu ce metoda..deoarece intentionez sa ma prezint pe 21 ?
Daca au mandat de aducere, trebuie sa il execute.
ok multumesc pentru timpul acordat !!!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Refuz de a propune martor intr-o cauza declinata de divort valentin_76 valentin_76 am urmatoarea situatie: intr-un proces de divort au fost administrate toate probele. cand ar fi trebuit sa ramana in pronuntare paratul invoca exceptia de ... (vezi toată discuția)
Citat ca martor cu catuse un om simplu un om simplu Buna, Ieri seara am fost vizitat acsa de un jandarm care a spus ca are un mandat de aducere pe numele meu la tribunal pentru data de maine dimineata in ... (vezi toată discuția)
Ce se intampla daca nu ma prezint la un proces aditza_ice aditza_ice Buna Ziua am fost citat ca martor la procesul cuiva, mentionez pers respectiva a cumparat o casa a dat un avans in mai multe rate si eu am semnat acele ... (vezi toată discuția)