avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 383 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... L76/2002
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

L76/2002

Pe aceasta cale ma adresez dumneavoastra pentru a ma edifica privitor la modificarile care au aparut la Legea 76 / 2002 , OUG 60 /2016 si programul '' Prima chirie ''.
Fiica mea a absolvit facultatea in anul 2016 si in perioada 30 august 2016 - 03 noiembrie 2016 s-a aflat in somaj ( Hunedoara ). Incepand cu data de 04 noiembrie 2016 s-a angajat la o firma cu sediul in Giroc, Timis , pe durata nedeterminata, beneficiind in luna ianuarie 2017 de prima de 500 lei conform art.73*1,Legea 76 /2002. Incepand cu 08 decembrie 2016 si-a schimbat domiciliul in Timisoara si la inceputul lunii ianuarie 2017 si-a depus dosarul la Ag.teritoriala Hd pentru obtinerea primei de mobilitate cf.art.75,Legea 76 /2002 .In luna februarie ni s-a comunicat ca nu poate beneficia de prima de mobilitate ( nici vechea suma nici noua suma )
Avand in vedere situatia prezentata , poate fiica mea beneficia de vreo masura de sprijin conform legislatiei ? Daca da , ce demersuri se pot face ?

Alte discuții în legătură

Concediere dupa ccc maria botea maria botea Buna ziua !am o nelamurire -pe data de 03/04/2011 trebuia sa incep munca dupa concediul de 2 ani de crestere a copilului,am depus cererea de reintoarcere la ... (vezi toată discuția)
Prima de instalare se poate primi doar pentru anumite localitati? vstoia vstoia Buna ziua Locuiesc in Timisoara si di 18 ianuarie 2017 sunt angajata la o firma din Otelul Rosu, CS. Astazi am fost la AJOFM in Timisoara pentru a intreba ... (vezi toată discuția)
Dreptul de somaj ghitanlili ghitanlili Aveam contract pe perioada determinata din data de 15/10/2016 pina in data de 16/04/2017 ca agent de securitate fiind preluati de la alta firma la care lucram ... (vezi toată discuția)