avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1023 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale model de contract de colaborare.......please.......
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

model de contract de colaborare.......please.......

Are cineva un model de contract de colaborare?Please......
Cel mai recent răspuns: clepsidra , utilizator 14:28, 14 Decembrie 2005
ce fel de colaborare?[B-)]
nu stiu daca ce am sa scriu eu corespunde cu ceea ce sorina doreste dar si eu as fi interesata de un astfel de contract.
1. doresc un model de contract de colaborare intre firma noastra care este un producator si o alta firma care este distribuitor.
2. al doilea tip de contract sa fie pentru acelasi scop, doar ca distribuitorul e o persoana fizica, eventual angajat cu doar 2 ore pe saptamana.
ce puncte obligatrii ar trebui sa contina contractul, cam cum sa fie el intocmit sau orice alta informatie este bine venita.
va multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de munca pentru administrator sorin2tudora sorin2tudora Sunt presedintele unei asociatii de proprietari si vreau sa intocmesc uncontract de munca administratorului. Conditiile sunt urmatoarele: ... (vezi toată discuția)
Stagiatura 2theadvocate 2theadvocate Buna ziua! Ce costuri implica pt un avocat definitiv preluarea unui avocat stagiar, pe parcursul celor 2 ani de stagiatura? Multumesc pt eventualul raspuns. (vezi toată discuția)
Contract caprice caprice Buna ziua. In cazul unei firme de productie sucuri naturale....daca firma doreste sa-si vanda produsul unei alte firme, in calitate de producator dar si ca ... (vezi toată discuția)