avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 969 soluții astăzi

Joi, 20 martie, are loc evenimentul: Impozitul minim global de 15%: Cadrul de implementare a Directivei Pillar 2 în România. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Notificare pentru nedepunere declaratia 200
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Notificare pentru nedepunere declaratia 200

Buna ziua,

Am un PFA si nu am depus la timp declaratia 200.
Am primit notificare privind nedepunerea la timp a declaratiei.
Ce ar trebui sa fac, unde sa merg, ce sa depun, mentionez ca nu am avut venit in anul respectiv.

Multumesc anticipat pentru ajutor!
Cel mai recent răspuns: Adolfina Pop , Consultant fiscal 10:25, 14 Februarie 2017
Am un PFA si nu am depus la timp declaratia 200.
Am primit notificare privind nedepunerea la timp a declaratiei.
Ce ar trebui sa fac, unde sa merg, ce sa depun, mentionez ca nu am avut venit in anul respectiv.
Buna ziua, sa faceti ceea ce vi se cere in totificare, adica sa depuneti respectiva declaratie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pfa/pfi vechi si fara vreo activitate care nu a depus declaratii fiscale in niciun an ioan_i ioan_i Buna ziua, As avea cateva intrebari referitoare la un PFA/PFI pe profesie libera, vechi (aprox. 10 ani), care nu a depus declaratii fiscale niciodata din ... (vezi toată discuția)
Declaratia 220 fionut fionut Buna ziua, Am pfa activitate taxi in sistem real,anul trecut am depus declaratia 220 unde am estimat o valoare,am primit decizia de impunere dar nu am ... (vezi toată discuția)
Decizie impunere nikuteau nikuteau Am PFA din feb.2010 si am urmatoarele nelamuriri: -la infiintare am de depus decl.220 in baza careia mi-a venit in 2010 o decizie de impunere, pe care am si ... (vezi toată discuția)