avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1099 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Serviciu de interventie si mentenanta
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Serviciu de interventie si mentenanta

Pe data de12.11.2016 puneam o intrebare "
Sunt fochist la o institutie de stat si pt ca aceasta nu si-a gasit inca o firma care sa faca mentenanta la centralele de bloc a 8 ANLuri s-a hotarat ca eu , pt o perioada de aproximativ o luna , dupa programul meu de 8 ore sa am un serviciu de interventie si sa fiu recompensat in caz de interventie ; ora la ora.Nu mi se pare normal acest lucru si av vrea sa stiu cadrul legal al unei astfel de situatii (legi articole )"In aceasta perioada am fost inlocuit 2saptamani de un coleg de la alta subunitate ,cat mi-am luat zile recuperare si acum de cateva zile(li s-a facut mila probabil) dar nu pt. mult timp.Acum dupa 4 luni,intreb ,dreptul meu la viata privata nu imi este incalcat (ca sa parasesc orasul trebue sa-l rog pe colegul meu sa ma inlocuiasca ,ceea ce s-a intamplat o data in aceasta perioada ).Este normal sa fiu consemnat la domiciliu pana la pensie sau pana la incheerea CIM fara sa fiu macar recompensat.Ma simt arestat la domicilu .Poate cineva sa ma ajute cu un sfat.Multumesc anticipat

Alte discuții în legătură

Serviciu de interventie si mentenanta puiu61 puiu61 Sunt fochist la o institutie de stat si pt ca aceasta nu si-a gasit inca o firma care sa faca mentenanta la centralele de bloc a 8 ANL s-a hotarat ca eu , pt o ... (vezi toată discuția)
Plata daune morale intre copii?! crespo35 crespo35 Copilul meu are 8ani.In pauza la scoala se bate cu zapada cu un alt coleg.Fiul meu il loveste cu un bulgare de zapada pe un alt coleg direct in buza.Mama ... (vezi toată discuția)
Interdictia de a nu parasii localitatea de domiciliu iullia91 iullia91 Buna seara.Am fost arestata timp de 100 de zile pentru contrabanda cu tigari si intr-un final mi s-a admis cerea de liberare sub control judiciar.Mi s-a impus ... (vezi toată discuția)