avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 588 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... ref carnet conducere
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

ref carnet conducere

buna ziua,
locuiesc in Germania unde am locul de munca si drept de sedere, de curand am fost acasa in Romania, si politia rutiera mia luat carnetul in timp ce mergeam spre aeroport sa ma intorc in Germania, intrebarea mea este suspendarea carnetului este valabila si in Germania, nu o sa pot circula nici in Germania nici in Romania?
Cel mai recent răspuns: Ioan Ciobanu , Expert judiciar 22:52, 14 Februarie 2017
Depinde daca fapta pentru care v-a fost suspendat dreptul de circulatie se aplica aceeasi pedeapsa si in Germania.
Politia din Romania v-a suspendat dreptul de a conduce vehicule pe drumurile publice. Nu aveti dreptul de a conduce nici in Germania. Politia din Romania va comunica sanctiunea ce v-a fost aplicata si autoritatilor similare din Germania.
ing. Ioan Ciobanu

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Permis de conducere DanyelMarian DanyelMarian Buna ziua. Am o contestatie depusa impotriva pv intocmit de Politia Romana pt depasirea limitei de viteza in localitate. Detin permis de conducere romanesc dar ... (vezi toată discuția)
Permise auto german si romanesc! nu gasesc o explicatie clara nicolaegerlitz nicolaegerlitz Buna Ziua,tuturor ! Am urat si celor care dau sfaturi si celor care citesc de placere. numai ca la mine acest subiect nu mai inseamna placere din mai multe ... (vezi toată discuția)
Dacă am permis auto german. websor websor Dacă am permis auto German și pe teritoriul României se produce o contravenție care se sfîrșește și cu suspendarea permisului. Poate Poliția statului ... (vezi toată discuția)