avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 822 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită EXECUTARE SILITA
Discuție deschisă în Executare silită

EXECUTARE SILITA

Buna ziua ,Este vorba de un apartament executat silit si executorul imi spune ca ca pot cumpara apartamentul la al doilea termen care este de 19000 de euro la al treilea nu pot pentru ca scade cu 50 la suta adica 10000 de euro de ce nu il pot cumpara,eu Mentionez faptul ca eu am de primit de la acea persoana 14000 de euro.Multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: radutacostel , utilizator 11:51, 16 Februarie 2017
Pe cale amiabila nu se poate din pacate.Este plecat din tara cred ,ca nu raspunde la telefon.Termenul 2 este pe data 27 feb 2017 mai sunt 11 zile cu suma de 1900 E dupa care se pune imdiat dupa al doilea termen cu 10000E .Automat pierd minim 4000 E .Nu stiu ce sa fac? Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Participare licitatie rodiela2011 rodiela2011 Cine are dreptul din familia mea sa se inscrie la o licitatie a unui imobil care a fost in proprietatea mea? (vezi toată discuția)
Licitatie publica goina4444 goina4444 creditorul are voie sa participe la licitatie publica la primul termen el incepand dosarul de executare fiind singurul creditor ? (vezi toată discuția)
Licitatie imobil ipotecat naroty naroty sunt debitor ipotecar intr-un contract bancar. suntem la a 2-a licitatie. pretul s-a micsorat cu 25%. intrebare: pot participa pentru a-mi rascumpara ... (vezi toată discuția)