avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1143 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Prima casa
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Prima casa

Buna ziua! In urma cu cateva saptamani am aplicat la programul Prima Casa.Dupa mai multe vizioanari de apartamente prin agentie imobiliara am gasit un apartament dupa care am incheiat un precontract pentru a aduce actele la banca intre mine agentie si vanzator la care am platit comisionul agentie si un avans pentru propietar.Dupa ce au fost aduse actele sa facut evaluarea pe o suma mai mica si sa gasit o problema.Un zid a fost demolat fara autorizatie. #-o.In aceasta situtie ce este de facut?
Cel mai recent răspuns: cyan , moderator 18:02, 16 Februarie 2017
In actele cadastrale zidul apare sau nu?

Comisionul agentiei trebuia platit dupa incheierea tranzactiei.
In actele cadastrale zidul apare.
Sa refaca cadastrul sau sa obtina autorizatia de demolare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prima casa, apartament cu modificari, intrare in legalitate hadrian01 hadrian01 Buna ziua! In urma cu cateva luni am aplicat la programul Prima Casa.Dupa mai multe vizioanari de apartamente prin agentie imobiliara am gasit un ... (vezi toată discuția)
Cadastru si intabulare necesare! thetraveler thetraveler Buna ziua! As dori sa stiu daca un antecontract se poate incheia doar daca in momentul de fata exista actul de vanzare cumparare (intre fostul proprietar si ... (vezi toată discuția)
Imobiliare (taxa de vizionare) apostrof apostrof de ceva vreme caut sa cumpar un apartament.cand in sfarsit l-am gasit, dupa ce am fost cu mai multi agenti imobiliari sa-l vad si la discutii, am incheiat un ... (vezi toată discuția)