avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 809 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Contract colaborare intre firme
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Contract colaborare intre firme

Sunt administrator unic al unei societati de prestari servicii.Anul trecut am semnat un contract de colaborare cu o alta firma ptr servicii.Acum a aparut o problema: am intrat pe o lucrare ,tin sa mentionez ca mi s-a dat un avans de 2500 roni ,iar acum la aproape de 90℅ din lucrare acea firma cu care colaborez imi calculeaza lucrarea la 10 ron/ h pe angajat iar cand am mers impreuna cu reprezentantul firmei mele sa discutam ni sa comunicat ca ei au primit bani sub pretul pietei(desi noua nu ni sa prezentat nici un deviz de lucrare).La incheierea contractului nu mi s-a comunicat un anume numar de angajati/lucrare..Eu am trimis un deviz de pret iar dumnealor au spus ca e mult si ca vor sa incheiem colaborarea si ca vor calcula lucrarea asa cum am descris mai sus per h/per angajat. Mentionez ca nu am nici un contract de inchiriere angajati cu ei. E legal cum vor sa procedeze?
Cel mai recent răspuns: ContSters44758 , utilizator 09:52, 2 Martie 2017
Acesta este un caz clasic de a se intreba dupa ce apare problema.
Lispa unui contract duce la situatii dificil de rezolvat.
Din pacate, o solutie ar fi sa mergeti in instanta insa va fi greu de dovedit ceea ce sustine dvs fara inscrisuri; o alta varianta ar fi sa va intelegeti fara a ajunge in instanta.
Recomandarea este ca data viitoare sa apelati la un avocat pentru a evita astfel de riscuri.
Nu vad cum s-ar putea raspunde la intrebare fara sa cunoastem clauzele din contractul incheiat intre parti...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Srl x in colaborare cu srl y MariusValentin MariusValentin Am urmatoarea nelamurire , prin ce forma legala poate un Srl X sa colaboreze cu un Srl Y la construirea unei case De exemplu Srl X face un contract de ... (vezi toată discuția)
Contract de închiriere. cu ce documente se justifică reținerea din garanție? A.dina91 A.dina91 Buna ziua, In urma cu un an am incheiat un contract de inchirere a unui apartament cu o socitate comerciala, a carei activitate o reprezinta strict ... (vezi toată discuția)
Carnet de munca in format hartie MirceaMM MirceaMM Buna ziua, In conditiile existentei Contract de Munca pe durata nedeterminata din Aprilie 2009, vizat de catre ITM, angajatului trebuie sa i se predea ... (vezi toată discuția)