avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 665 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Contract de închiriere. Cu ce documente se justifică ...
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Contract de închiriere. Cu ce documente se justifică reținerea din garanție?

Buna ziua,

In urma cu un an am incheiat un contract de inchirere a unui apartament cu o socitate comerciala, a carei activitate o reprezinta strict inchirierea apartamentelor pe care le au in proprietate, patrimoniu, etc. La finalizarea contractului, administratorul a constatat ca sunt necesare lucrari de reparatii: acoperirea a 3 gauri in pereti (de la cuie pt tablouri si un suport tv). Pt aceste lucrari mi-a comunicat pe mail ca va opri din garantia pe care i-am achitat-o la inceput, o suma astronomica de 838 ron. Nu sunt de acord cu aceasta suma si vreau sa vad documente justificative. In contract nu apare nici un pret pt lucrarile de reparatii. Intrebarea mea este: ce documente am dreptul sa ii solicit? Am dreptul sa ii solicit factura si anexele de lucrari continand si preturile, primite de la constructor (cel care a efectuat reparatiile) avand in vedere ca in contractul meu aceste preturi nu sunt stipulate nicaieri? Sau pot doar sa solicit o factura de la firma care mi-a inchiriat apartamentul, cu situatia de lucrari aferenta? Sau altfel, am vreo solutie pt situatia de fata, in care costurile de reparatii sunt mult peste pretul pietei? Avand in vedere ca in contractul de inchiriere nu apare nici un pret pt reparatii?
Ultima modificare: Duminică, 3 Decembrie 2017
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: DinuX , utilizator 08:22, 5 Decembrie 2017
Aveati incontract ca trebuie sa cereti acordul proprietarului pentru modificari? Umplerea gaurilor presupune si zugravire, si atunci s-ar putea sa se apropie pretul. Cereti deviz al lucrarilor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Receptia lucrarilor mariusmm mariusmm Buna ziua! Am efectuat la sediul unitatii o reparatie capitala pentru toata cladirea. Am incheiat contractul cu firma respectiva pentru suma de 21000 lei cu ... (vezi toată discuția)
Refacere hidroizolatie la apartament situat la demisol in proprietate privata. cine suporta cheltuiala? DGI DGI Buna ziua, Ma aflu intr-o situatie destul de delicata: Am cumparat, in urma cu 2 ani, printr-un credit Prima Casa un apartament situat la demisolul unui ... (vezi toată discuția)
Lucrari de modernizare bri77 bri77 Speta: O societate care inchirieaza un spatiu, face lucrari de modernizare ( reparatii, gresie, faianta, zugravit, etc). Contractul de inchiriere este pe 3 ... (vezi toată discuția)