avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 524 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... taxa radio-tv
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

taxa radio-tv

asociatiile de proprietari sunt obligate sa plateasca taxa radio-tv pentru spatiile comune: casa scarii, uscatorie etc.?
Cel mai recent răspuns: Adam Grecu , utilizator 08:24, 21 Februarie 2017
Taxa radio tv a disparut de la 1 februarie.
Nu exista dispozitie in vigoare care sa oblige asociatiile de /proprietari/locatari sa achite taxa radio pentru parti comune imobil de locuit in comun
Ma refeream la perioada de dinainte de 01 februarie 2017
Totusi, ce act normativ legifereaza plata sau exceptia de la plata acestei taxe?
Cine va obliga sa platiti taxa? Ati primit vreo notificare sau factura sa platiti?

Alte discuții în legătură

Taxa radio mititza mititza Buna ziua! LA MULTI ANI! Recent am primit un telefon de la SRTV ca sunt restant din 2007 cu suma de cca. 360 lei la taxa radio. Pana acum nu am primit nimic ... (vezi toată discuția)
Casuta postala de corespondenta la comun - bloc Andreea A.86 Andreea A.86 Buna ziua! Am o nelamurire. Recent, pe usa de la intrarea in bloc, s.a montat o cutie postala COMUNA, chiar daca fiecare locatar are casuta lui separata. Cutia ... (vezi toată discuția)
Taxa rdio/tv raul_stef raul_stef Imi cer scuze daca reiau un subiect deja discutat, dar nu sunt foarte lamurit. Speta este Radiodifuziunea m-a dat in judecata pentru neplata abonamentului ... (vezi toată discuția)