avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 641 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Agent de paza fara atestat
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Agent de paza fara atestat

Lucrez la o sala de jocuri si avem ca agent de paza în țigan cu 2 dosare pe rol si fara atestat care se comporta foarte urât cu noi si seful lui nu vrea sa il dea afara sau sa il mute la alt punct de lucru. Unde pot face o reclamație?
Cel mai recent răspuns: cyan , moderator 11:41, 15 Februarie 2017
Discutati cu seful dvs cu privire la comportamentul agentului. Ca nu are atestat nu este problema dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme la servici Mickel Mickel Buna Ziua, Am si eu o problema cu seful la servici lucrez ca agent de paza, si anume, ma suna ieri si imi spune ca din data de 9 februarie nu mai am ce ... (vezi toată discuția)
Umilință, hărțuire la locul de muncă olive75 olive75 Umilință, hărțuire la locul de muncă. Bună ziua, lucrez într-un birou cu mai multe colege la o instituție de stat- bugetari. De vreo 2 ani șefa de ... (vezi toată discuția)
Concediere angajat bugy bugy Buna ziua, Am si eu o intrebare privind concedierea in tara noastra mirifica. Si anume, se mai poate concedia un angajat in Romania? Care sunt ... (vezi toată discuția)