Buna ziua,
In cadrul unei discutii la locul de munca, unul dintre colegii de departament m-a acuzat ca nu-mi fac treaba si ca sunt nebun (vorbea despre afectiuni psihice).
Am incercat sa rezolv pe cale amiabila rugandu-l sa argumenteze dar a refuzat.
Am anuntat departamentul de resurse umane dar as vrea sa stiu daca il pot da in judecata pentru acuzatiile aduse. Nu ma intereseaza castigurile materiale ci doar ca D-lui sa justifice ceea ce a spus si daca nu are argumente sa-si ceara scuze.
Multumesc
Se poate formula o actiune in civil pentru atingere adusa onoarei si personalitatii dvs,va trebui insa sa faceti dovada celor spuse de colegul respectiv si modul in care v-a prejudiciat.Consultati un av pt sfaturi utile ref la costuri,durata etc.
Va multumesc mult pentru sfat si promptitudine. Marturia celor sase colegi care au fost de fata este considerata dovada? Nu am inregistrari video sau audio daca la asta va referiti.
Daca colegii respectivi vor vrea sa va ajute ca martori intr-un eventual litigiu cu alt coleg,atunci declaratiile lor va vor ajuta ,proba testimoniala avand relevanta in situatia prezentata de dvs,
Abuz???
kimmi-72
lucrez la un hipermarket si acolo a avut loc o tentativa de furt a unor asa zisi clienti
in urma acestui incident am fost acuzat ca as fi fost si eu implicat ... (vezi toată discuția)