avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1049 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... PENSIE ANTICIPATĂ PARȚIAL
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

PENSIE ANTICIPATĂ PARȚIAL

Bună ziua! Vă rog frumos sa-mi spune-ți dacă pensia parțial anticipată se indexează cu indicele anual de creșterea inflației? Vă mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: Gabi50 , utilizator 13:02, 17 Februarie 2017
Da. Pensiiile cresc datorita majorarii punctului de pensie. Punctajul se inmulteste cu valoarea punctului de pensie si da pensia bruta. Din pensia bruta vi se scade procentul de penalizare si va ramane valoarea pensiei anticipate partial.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calcul pensie anticipata partiala ghbala ghbala Indeplinesc conditiile pt. pensie anticipata partiala acum si as vrea sa depun dosarul si ma intereseaza modul de calcul. Se va calcula la valoarea de acum ... (vezi toată discuția)
Punctele lunare si anuale pentru calculul pensiei badeadan badeadan ...am primit punctele lunare si anuale pentru pensie pe anul 2001 -2003;pentru anul 2001punctele lunare sint insumate pe 9 luni(aprilie-decembrie 2001 ,iar ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, intre 2015 si 2021 am fost incadrat la pensie de invaliditate. ... Popval Popval Buna ziua, Intre 2015 si 2021 am fost incadrat la Pensie de invaliditate. Zilele acestea am primit noua Decizie, pe care as dori sa inteleg care este modelul ... (vezi toată discuția)